RUSSKAJA MECHTA PARTIZAN PANTOWY Datum: Zaterdag 24 augustus 2013

Keurmeester: Dhr. J. Bond

Great success on the show in Rotterdam Russkaja Mechta Partizan Pantowy has won again. Partizan became Best Male CAC and CACIB, very proud of my boy, Thanks Michelle for the good performance in the ring.

 

RUSSKAJA MECHTA MINA MALINA, RUSSKAJA MECHTA PARTIZAN PANTOWY 5 oktober 2013

 

Our dogs performed well at the Ijsselshow in Zwolle. Both took prizes. Russkaja Mechta Mina Malina (Fayette) has become Best Female CAC & CACIB, and Russkaja Mechta Partizan Pantowy won CACIB. very pleased with this success and I congratulate you all.

 

RUSSKAJA MECHTA MERA MADERA, RUSSKAJA MECHTA MODNY MUSTANG   Zaterdag 31 augustus 2013
   

Op de Eurodogshow in Geneve:
Russkaja Mechta Mera Madera reserve beste teef en Russkaja Mechta Modny Mustang reserve beste reu.
Hiermee zijn beide nu Zwitsers kampioen.


 

GENEVE 2013, Internationale CAC-CACIB show

RUSSKAJA MECHTA MERA MADERA, RUSSKAJA MECHTA MODNY MUSTANG   Donderdag 29 augustus 2013
   

 

Op de internationale hondenshow in Geneve, In het weekend waarop ook de eurodogshow in Geneve wordt gehouden, is Russkaja Mechta Modny Mustang  beste reu geworden (cac cacib) en Russkaja Mechta Mera Madera  reserve beste teef (cac RECcacib).  Modny Mustang is hiermee internationaal show kampioen.
 

Van VZH via IPO-VO naar IPO-1 vanaf 1 januari 2013


IPO-VO examens kunnen nu ook in Nederland conform FCI reglement worden geëxamineerd
Vanaf 1 januari 2013 zal het IPO-VO in Nederland worden ingevoerd. De keurmeesters zijn tijdens een bijeenkomst van 27 januari bijgepraat.

 

IPO-VO (IPO Vorstufe) is een examen dat qua zwaarte tussen VZH en IPO-1 komt. Er is geconstateerd dat VZH qua moeilijkheidsgraad wel heel erg ver van IPO-1 ligt. Met het introduceren van IPO-VO wil men de ontwikkeling meer geleidelijk maken, zodat het aantrekkelijker wordt voor sporters om een volgende stap te zetten.

Het IPO-VO werk-examen geeft nu ook, conform FCI regelgeving, toegang tot de exterieur-gebruikshondenklasse. (besluit van de Raad van Beheer van 7 november jl.) Voorheen was het IPO-1 examen vereist om in de werkhondenklasse ingeschreven te kunnen worden.

 

Het IPO-VO reglement in de duitse versie IPO_VO_Duits.pdf.
meer informatie bij CommissieWerkhonden

Voor nederlandse tekst zie: Belgische VVDH Bekijk hier het hoofdstuk: IPO-V (blz. 24) 

Zaterdag 30 maart 2013

IPO-VO
dobermann russkajamechta mera madera Bij de ”Bouvier dressuurgroep Woerden” werd Zaterdag 30 maart voor het eerst in Nederland een nieuwe variant van het IPO-examen afgenomen. Het IPO-VO is een nieuw geïntroduceerd IPO examen, waarvan wij onlangs melding maakten. (Zie Artikel: IPO-VO) De keurmeester van dienst was de bekende Frans Matekovic.
Wij hebben daar met Mira (RM Mera Madera) en Troy (RM Modny Mustang) aan mee gedaan. Het lijkt in eerste instantie niet al te moeilijk, maar om te slagen moet je het toch wel net zo goed doen als op alle andere levels van het IPO. Mira was succesvol op alle onderdelen: met 84 punten voor speuren(A); met 90 punten voor appel(B), en 92 punten voor manwerk(C), was zij geslaagd. Troy begon goed met speuren, maar bleef helaas niet geconcentreerd op het spoor. Voor dit onderdeel dus onvoldoene met 20 punten. Op de andere onderdelen deed hij het super goed met 86 punten voor appel (B) en 94 punten voor manwerk (C). Super trots dus.

VZH
Onze Prince (RM Quasar Quwaliber) is opgegaan voor de VZH en geslaagd met een mooie 47 punten. Ik heb de laatste weken van de trainingen gevolgd. Er is goed gewerkt en de mooie punten zijn zeer verdiend. Gefeliciteerd.

 

Een goede examendag waar we onze zenuwen en het vermogen van onze honden hebben getoetst. We hebben pluspunten gezien, maar ook onderdelen waar we nog aan moeten werken. Zulke dagen zijn goed om in het echt je vorderingen bevestigd te zien en gestimuleerd te worden om vol inzet naar een volgende fase te gaan.

 

WOERDEN Maart 2013 - photography fotos van .............
klik op de foto voor vergroting

 


 

ARNHEM 20 MEI 2013


   Russkaja Mechta Partizan Pantowy

Nederlands Jeugd Kampioen:
RUSSKAJA MECHTA PARTIZAN PANTOWY

Op de internationale show in Arnhem is Russkaja Mechta Partizan Pantowy weer eens goed in de prijzen gevallen. In de jeugd klasse werd hij eerste met kwalificatie uitmuntend. In de verdere competitie werd hij reserve beste reu Res.CAC. Op deze show behaalde Partizan zijn laatste Jeugd CAC punt.
Hiermee staat De Titel Nederlandse Jeugd Kampioen zeer verdiend bij zijn naam. Voor de tweede keer wordt deze titel binnen een jaar behaald door een nakomeling van Russkaja Mechta Modny Mystang,. De eerste was RM Quasar Quwaliber en nu RM Partizan Pantowy. Kwaliteit spreekt voor zich. De Keuringen zijn uitgevoerd door de Nederlandse keurmeester Joop Hiddes.