nlvlag Kerstshow 2016, CAC/CACIB, Gorinchem 18 december 2016

KERSTSHOW, GORINCHEM 2016, KC NIJMEGEN

.

 


Russkaja Mechta Xander Xebube - BOB, Beste Reu CAC, Best Junior

De kerstshow  "Kynologen Club Nijmegen" was dit jaar voor de eerste keer neergestreken in Gorinchem. Ik herinner me nog dat de kersthow in één adem werd genoemd met Wychen, maar dat is al een tijdje terug sindsdien werd de show ook enkele jaren georganiseerd in Cuik. Maar als ik mag kiezen zeg Ik , en niet alleen ik, maar velen met mij dat de Kerstshow dit jaar echt een Kerst Show was! Feestelijk aangeklede sfeervolle ringen. Alles was feestelijk gezellig en mooi. Grote complimenten voor de organisatoren, ze hebben een hondenshow op een hoger nieuw niveau getild. Het is weer de meest gezellige hondenshow geworden.

Russkaja Mechta Xan Xiril - BOB, Beste Reu CAC, Best Jeugd Reu
Russkaja Mechta Xander Xebube - 3 utmundend in Jeugd klas
Russkaja Mechta Zoluschka Zina - Best Jeugd Teef
Russkaja Mechta Awgustina - Beste Jongste pup.

All met al ben ik er zeer trots en blij mee. De jongste RM Awgustina was voor het eerst op de show en ze deed het voorbeeldig, keurig gestaan en gelopen met het resultaat een geweldig keurrapport en een rozet. We hadden een geweldige support van onze achterban van 3 aanwezige A-nest pups. Dus toch een kleine nestreünie waar naast spel ook een poging gemaakt werd om ze op de foto te zetten. Voor ons een super leuke dag geweest als afsluiting van het showseizoen 2016, dat vele hoogtepunten kent.

 

 

 

.

 

nlvlag IDC-2016 - Italy - Masi di Cavalese 16-18 september 2016

 

CAMPIONATA DEL MONDO DELL' I.D.C.

.

 


                                     

Russkaja Mechta Surpriz Solntse 

Russkaja Mechta Surpriz Solntse  is 4e geworden met uitmuntend in een sterk met 12 honden vertegenwoordigde werkhonden klas onder keurmeester A. Polifrone. Dat is een mooie prestatie en daar ben ik zeker zeer trots op.  Aanwezig waren meer dan 600 dobers waren op deze IDC, dat maakt dit evenement zo belangrijk en interessant voor dobermann liefhebber. Want waar wil je winnen dat is zeker daar waar meer honden zijn. Het weer was niet best maar de sportieve spirit en gezelligheid zeker wel.  Veel mooie honden weer gezien, zelf goede resultaten geboekt en veel vrienden ontmoet. Volgend jaar is de IDC in Hongarije.